Gazi Mustafa Kemal İlk/Ortaokulu

Gazi Mustafa Kemal İlk/Ortaokulu yapım süreci, ilçemiz hayırseverlerinden "Büyükakça ve Kısaarslan" aileleri tarafından Yeni Mahalle Malatura Sokak'taki 9000m2'lik arsasının bağışlanmasıyla başlamıştır.

27.12.2013 906

1997 yılında yapımına başlanan okulumuz 1999 yılında eğitim-öğretime açılmıştır.

Kurucu müdür M.Akif CEYLAN yönetiminde eğitim-öğretime başlayan okulumuz sekiz yıllık kesintisiz eğitim çerçevesinde ilçemizin en büyük taşımalı eğitim veren okuludur.

Okulumuz 3 katlı olup, 1 çok amaçlı salon,1 BT sınıfı, 2 Laboratuar, 1 rehberlik odası, 25 derslik, 35 personelimizle eğitim-öğretime devam etmektedir.

Okulumuz öğrencisi, öğretmeni, velisi ve tüm birimleriyle başarıya odaklanmış, karşılıklı saygı ve sevginin olduğu temiz, huzurlu bir eğitim yuvası olmaya devam etmektedir.